Kajian awal terhadap penghasilan enzim pensakaridaan kanji oleh kulat Rhizops sp; Penggunaan enzim dalam penghasilan jus jambu batu; Kesan kepekatan ammonia yang berbeza ke atas kultur sel haiwan; Kaedah-kaedah ekstraksi protein jumlah daripada lintah kerbau : hirudinaria manillensis; Kesan kepekatan ammonia yang berbeza ke atas kultur sel haiwan
Title
:
Kajian awal terhadap penghasilan enzim pensakaridaan kanji oleh kulat Rhizops sp; Penggunaan enzim dalam penghasilan jus jambu batu; Kesan kepekatan ammonia yang berbeza ke atas kultur sel haiwan; Kaedah-kaedah ekstraksi protein jumlah daripada lintah kerbau : hirudinaria manillensis; Kesan kepekatan ammonia yang berbeza ke atas kultur sel haiwan
Publication Information
:
Kuala Lumpur : UTM, 1994
Physical Description
:
1 reel : positif; 35 mm
General Note
:
5 judul dalam 1 mikrofilem
Subject Term
:
Enzymes
Saccharides
Fungi -- Biotechnology
Fermentation
Enzymes -- Biotechnology
Guava
Cell culture
Ammonia
Culture media (Biology)
Proteins
Extraction (Chemistry)
Leeches
Added Author
:
Alawiah Abdullah
Norazizah Mohamed
Norimah Ghani
Rabaayah Daud
Rozahai @ Rohaiza Hassan
Added Title
:
Penggunaan enzim dalam penghasilan jus jambu batu
Kesan kepekatan ammonia yang berbeza ke atas kultur sel haiwan
Kaedah-kaedah ekstraksi protein jumlah daripada lintah kerbau : hirudinaria manillensis
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia) - Universiti Teknologi Malaysia, 1994
Library | Item Barcode | Call Number | Material Type | Item Category 1 |
---|
PSZ JB | 30000003083197 | MFL 8114 ra | Non Circulating Microfilm | Microfilm |